Oldalak

Keresés ebben a blogban

2011. április 18., hétfő

Mini szekrény albérletben lakóknak

Szeretek vásárolni, ez tény. Annyira, hogy a legutóbbi költözésünknél már meg is bántam az anyagi dolgok ilyen szintű felhalmozását, viszont szükségünk volt még egy polcra a "rózsaszín szobába".
Sokszor láttam már képeket kartondobozból készített gyerekjátékokról, gondoltam egy próbát megér. Dobozunk rengeteg maradt a költözés miatt, így fogtam egy sniccert és már vágtam is egy nagy lyukat az egyik oldalára, majd összeragasztottam a tetejét és az alját. Két ilyen dobozt tettem egymásra. Párom kedvenc manga képregényéből nyomtattam ki pár oldalt, összevágtam, felragasztottam egyszerű papírragasztóval. Így már nem is olyan "rózsaszín=csajos" a szoba. A tetejére fekete-fehér újságból vágtam ki részeket.
Lelőhely: minden olyan bolt, áruház, ahol árulnak pelenkát. Csak kérni kell ugyanolyan méretű dobozokat az ott dolgozóktól.
Elkészítési idő: nem tart sokáig, ha egyszerű csomagolóval borítod be. Ha az én verziómat követed, szánj rá egy délutánt.
Teherbírás: természetesen függ a doboz minőségétől. Szótárakat és könyveket tartunk benne, eddig nem volt gond vele. A kézi súlyzókat nem ajánlott ezen/ebben tárolnod.:)
Előnye: ha meguntad vagy új helyre költözöl, csak kidobod.
Előállítási költsége: rendkívül alacsony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.